Post by hearacavoco on Feb 23, 2022 11:12:25 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stick War: Legacy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stick War: Legacy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više bodova ▞▞▞
▞▞▞ Stick War: Legacy 2022 version ▞▞▞
Nemoguće igrati. Nula zvijezda.
Nekada sam igrao originalnu flash igru. Samo loša, pretjerano monetizirana luka.
Igrao sam ovu igru više od godinu dana i onda sam je morao deinstalirati. Imao sam sve skinove i završio nekoliko puta, a onda sam je odlučio ponovno instalirati i pogodi kakav nikakav napredak nije sve nestao. Još uvijek sam imao postignuća, ali ništa drugo i da, imao sam spremljeno je na moj račun jako sam tužan ne želim više igrati jer sam izgubio sve molim te odgovori kreator ove igre
5 DRAGULJA PO POBJEDI Izgubio sam nekoliko skupih sposobnosti u posljednjoj misiji u kampanji (luda razlika) moja greška, ali sada je gotovo nemoguće vratiti ih ako ne brusim više sati svaki dan nekoliko dana ili čak tjedana ova igra je bila bolja s 10 dragulja perwin i puno ugodnije s 20 jer je bilo moguće dobiti sposobnosti kao što je bjeloglavi bez potrebe za mljevenjem godinama. Igram igricu godinama i ona je definitivno jedna od mojih omiljenih, molim vas, ponovno stavite broj dragulja!
VOLIM OVU IGRU ALI RAZINA 25 JE JAKO TEŠKA,JER VIŠA RAZINA 2 VJEŠTICA I IGRA JE BRZA ZA NAPAD NA NIVO 25 FIGHTER MOLIM VAS REZOLUCIJU SVOJU IGRU MOLIM VAM HVALA VAM DAJEM ZVJEZDICE DAJEM 5
Stick War Legacy 1.2.5 MOD Neograničen novac - APK Home
Sviđa mi se ova igra, ali ova igra nema pvp online igru za igranje s prijateljima ili slučajnim igračem
Nemoguće je pobijediti hard mode u kampanji bez trošenja novca. Pokušao sam na više različitih načina da pokušam pobijediti posljednju razinu i došao sam do zaključka da je to nemoguće. Prihod i šteta od umjetne inteligencije su preveliki da bi se pokušali pobijediti. Čak sam i izgubio s više skupih pojačanja za koje sam štedio. Stoga je razina nenadmašna. Ova igra je dobra za možda 3 sata i onda postaje gubljenje vremena.
Archidons Swordwrath Speartons Magikill i Giants, ništa bolje! dodajte zmajeve i dobit ćete najbolju igru! (osim minecrafta naravno)
Igra je dobra, ali ima previše dodataka pa postoji trenutak kada izgubite svaku želju za igranjem. 1 iznimno dugo dodavanje po igri. Popravi to i ja ću se vratiti
Uopće nije dobra igra, ne mogu ni ući u igru a kamoli igrati
Osjećam da igri nešto nedostaje. Volio bih vidjeti multiplayer i preživljavanje u vremenu gdje je ovo beskonačno i neprekidno je sve dok ne odustaneš ili ne umreš. Želim vidjeti kosture i čarobnu kožu za trupe. Općenito vrlo dobra igra.
Igrajte Stick War, jednu od najvećih, zabavnih i zaraznih igara stiliziranih muškaraca. Kontrolišite svoju vojsku u formacijama ili se igrajte sa svakom
Preuzmite Stick War: Legacy Za Android Od Max Games Studios - Naučite put Mača, Koplja, Strijelca i Maga.
Vrlo dobra igra dobra grafika. Volim igru od samog početka
Razlog zašto ovome dajem jednu zvjezdicu jer turniri nisu pošteni ne slušajte recenzije s pet zvjezdica i četiri zvjezdice jer ova igra je stvarno nepoštena nije u tome tko ima najjače, već o tome tko ima neke dobre vještine moje statua može lako dobiti Destroyera oni spamaju Troopere i imam više pametnika od lažnih igrača kako dobiti toliko vojnika ova igra je lažna i nema smisla da svoje vojnike dobivate vrlo sporo turnir imaju iscjeljenje Trooperi vidite da je vaša igra loša
Obožavam ovu igru jer je ponekad zeznuta, ali to je strateška igra pa...
ma super igrica volio bi drugi dio sam da ima više levela
Stick War: Legacy אסטרטגיה bdpn
Ovo je nenormalno dobro
Predobro
Lijepa igra, ali te čini agresivnim što za mene nije dobro
Kako aktivirati plavu provjeru u WhatsAppu
Ovoj hame dajem 5 startova, sve je u redu. Volim igru, ne plaćam za pobjedu, ali želio bih moći kontrolirati zombije koje stvaramo poput Kai Ridera ili Kamenog diva! Ali sve je dobro!
Igra postaje vraški dosadna i ponavlja se, turniri su namješteniji od wii mii party igre. Iz nekog razloga botovi čine dva puta veću štetu kada odaberu jednu od jedinica. Ali to ne čini to za nas. Lmao. Da ne spominjem ovo je u biti samo kopija prvog, niste napravili ništa novo osim zombija i turnira. A ako išta ova igra ne uključuje strategiju, to je samo dobivanje novca i spam jedinica.
Nemojte trošiti novac. To je vratilo nostalgiju, ali je nedostajalo ništa drugo. 2/4 načina igre su iza paywall-a i plaćanje bez oglasa (kao što sam ja učinio) samo će vas natjerati da shvatite koliko malo ova igra ima.
Odlična je igra, ali mislim da biste trebali dodati više igrača pa vam dajem 5 🌟
Hej, molim te, ažurirajte iscjelitelj, moje trupe u prvim linijama umiru dok su iscjelitelji straga i liječe one koji su uzeli jedva ikakvu štetu i tako da sljedeći dan imaju puno zdravlje, imaju dan za sjediti pozadi i izliječiti ostalo je u redu
Sviđa mi se ova igrica igrao sam je prošle godine na svom starom telefonu do sada na novom telefonu pokušajte staviti više karata u način kampanje Dosadno mi je na istoj karti😴
Igra je zabavna, ali dev očito nema pojma kako bilo što izbalansirati, primijetio sam da je maksimalni val do kojeg su svi došli u beskrajnim mrtvima bio 50, pa sam iz znatiželje preuzeo modificirani APK samo da vidim koliko bi bilo teško proći 50. Val 50 je doslovno nemoguć, čak i s vremenskim ograničenjem do jutra, osim ako nemate dragulje za izbaciti puno zlatnih speartona ili kupiti hrpu elitnih vojničkih paketa, više od 100 speartona izgubljeno je samo na tom valu i ono se probije kroz njih poput maslaca.
Dragon Mania Efsaneleri Simülasyon ggnl
Sviđa mi se ova igra jer je u njoj priličan kaos kada se bore i to je strateška igra što je najteži dio, ali dajem joj 5 početak jer mi je stvarno dobra.
Kupio sam Infinity Pack za 13,99 uzeo mi je novac i nisam dobio ništa, jako sam razočaran, stvarno mi se sviđa ova igra, dobro.
To je stvarno zabavna igra!! ali prebrzo završavam svaku kampanju. Beskonačno igranje postalo je pomalo dosadno i volio bih da su turniri sa stvarnim ljudima. I mislim da je magi-koji god lik previše moćan. Div i ostali su gotovo beskorisni kada to shvatite. Upravo ću započeti ludi mod i što onda? 😢 a zašto muškarci ponestaju kompjutera prije nego što ga uopće moji? Počinju s više zlata. To nije baš pošteno... Stvara ovisnost, pa razočara.
IGRA JE TAKO COOL, to je igra u kojoj se morate boriti natrag u doba u kojem nismo imali oružje tako nevjerojatno!
Pristojno za mobilnu igru, ali su uklonili mogućnost udvostručavanja nagrada za gledanje oglasa i umjesto toga zaključali je iza paywall-a. Stvar je u tome da sada MORATE gledati oglase nakon razine i za to ne dobivate bonus nagradu.
Lijepa igra, ali pobijedio sam na normalnom turniru u 2x, ali ne mogu pobijediti u teškom i ludom, a također i na razini kampanje 12 jer je Giant Griffon tako velik i s istom bojom crne, ali sam pobijedio samo 1 welp, izbrisao sam ga i oprosti
Imao sam sve otključane skinove i još mnogo toga s mnogo dijamanata da se ulogujem kasnije bez napretka? To je puno novca u vodu, olakšajte pomoć!!! Super igra inače!
Stick War: Legacy אסטרטגיה scw
U prošlosti ste temeljito uživali u igri, to je zabavna igra s velikom mogućnosti ponovnog igranja. Ipak, žalosno je što sam izgubio napredak. Mislio sam da bi povezivanje mog Google Play računa u prošlosti sigurno sačuvalo moj napredak za ponovnu reprodukciju danas.
Stick War: Legacy Stratēģiskās spēles kri
Stick War: Legacy სტრატეგია ucrn
To je dobra igra, ali želim da dodate opciju za promjenu škrinje.
Moglo bi biti zabavno, ali ne postoji opcija za vraćanje kupnje, pa kako da vratim svoje kupnje. Osim toga, pobijedio sam nekoliko razina i podnožja iz nekog razloga što nije spasilo moj napredak. Vrijedan slabašnog programiranja to se svidjelo, ne zaslužujem 5 zvjezdica. Zabavna igra. Problemi sa spremanjem napretka i kupnje.
Naj bolja igrica
Stormbound: Kingdom Wars. ... Stick War: Legacy. Max Games Studios. ... Prostrani opstanak može se preuzeti na Androidu, a dostupan je i za iPhone i iPad.
33 dragulja plus $3,49/300 dragulja = 323 dragulja...WTH - Pa pitam, što od mojih drugih kupnji mi nedostaje, a nisam primijetio? Nadoknadi mi ili daj punu vreću dragulja kao što sam platio!!
Ovo je jedna od najboljih igrica.Morate ju probati.
Magikill su potpuno svladani. Imaju napade štete od prskanja što ih samo čini da se suprotstave svakoj jedinici jer se UVIJEK grupiraju. Tada, naravno, mogu iznjedriti više vojnika s mačevima, a budući da nitko nema prioritet cilja, lako vas mogu svladati samo iz tog razloga. Molimo, uravnotežite ovu igru kako treba. Ne bih se trebao osjećati kao da je borba protiv Magikilla nemoguća, to je glupo. U najmanju ruku neka jedinice daju prioritet ciljanju na Magikill kako vas ne bi tako lako svladale.
Na posljednjoj razini je vrlo teško i svi vaši neprijatelji su potpuno nadograđeni i to vam ne daje pravu količinu nadogradnji, ali ova igra je malo ok
Nevjerojatna, zarazna i jedna od mojih omiljenih igara. Želio bih vidjeti u budućnosti ažuriranja gdje postoji način koji se zove "Editor" ili "Free Mode" ili nešto tako da možete pustiti AI da se bori i vidjeti tko će pobijediti, dajte im određeni iznos novca ili im jednostavno dajte vojska ili tako nešto, nadam se da se to može dodati!! 😁❤🤖
Drmanje
Cool