(Android/iOS) EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner atbloķēt zeltu
Feb 23, 2022 11:03:10 GMT -7
Post by hearacavoco on Feb 23, 2022 11:03:10 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt zeltu ▞▞▞
▞▞▞ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner 2022 version ▞▞▞
Neiegūstiet šo lietotni
Pirms atjaunināšanas bija daudz labāk
Vēl nav spēlēts, bet es jūs informēšu katru dienu
bahhahaaa 👎 👎 👎 👎 netērē savu laiku, enerģiju vai vietu telefonam, tavs bērns uz tevi dusmosies un būs ļoti vīlies
tas nav īsti jautri
Sveiki, lūdzu, uzlabojiet lēcienus. Lēcieni parādās no nulles un ir ļoti nomākta. Ja tas tiks salabots, es lejupielādēšu to vēlreiz un novērtēšu labāk. Paldies.
خوب بود
Pineapple Pen આર્કેડ tnm
MAN TO NĪNĪT!😠
Šī spēle ir skaista, bet pārāk grūta. Esmu pieaugušais un cīnos. Nevar spēlēt bez tēriņiem. Turklāt, ja maināt mobilo tālruni, jūsu smagais darbs pazudīs.
Smieklīgi grūti. Tas nav paredzēts bērniem. Kā bijušais profesionāls spēļu testētājs varu teikt, ka šī spēle neatbilst pamatiem, ja vien tā nav paredzēta ikdienas spēlēšanai. Jūs vienkārši nevarat to izdarīt vairāk kā vienu 3 minūšu apli dienā. Zirgs vienmēr ir noguris vai arī nav noguris, lai skrietu, ja līmeņi ir paredzēti, lai jūs varētu neizdoties, jo jūs nevarat pārlēkt noteiktus šķēršļus, ja vien jūsu enerģija nav pilna, kas liek jums maksāt par pārtiku/enerģiju. Nevajag krāpt bērnus. Padariet to draudzīgāku.
Es ienīstu šo spēli 😡
Šī spēle ir patiesi pārsteidzoša, tā kļūst nedaudz saspringta, kad spēlējat kādu no garajām, taču kopumā tā patiešām ir ļoti jautra! Rediģēt: Es joprojām piešķiru šim 5 zvaigznītes, bet, restartējot datoru, tas atņēma visu manu progresu, man nebija ne naudas, ne zirgu, ko biju nopircis. Bet man joprojām bija manas ziedlapiņas kokā, kas ir dīvaini. Tāpēc es domāju, vai tā ir kļūme. Neesmu pārliecināts. Rediģēt: Jā, tā nav kļūme, jāsāk no jauna.
Labi spēle. Gribētos vairāk zirgu. Gribētos vairāk ēdiena💙💙💙
Jūs nevarat nopirkt enyting (jo īpaši zirgus)
Ak, man tik ļoti patika spēlēt!! Kā jebkad, es tikko biju nokļuvis Oakheartā un kad atgriezos mājās, lai atkal spēlētu..... VISU ZAUDU! Man bija 7000 nepāra ogļu, un es biju pabeidzis Liliju, Violetu un Kļavu. Es darīju visas problēmas, lai mēģinātu to atgūt, bet nekā.. Es esmu tik pabeidzis.
izlabojiet lēcienu, zirgs gandrīz nelec pietiekami augstu un beidzas ar ietriekšanos lietās, un tas krīt augstos lēcienos. Jāsakārto arī zirga enerģija! Barot zirgu ik pēc 5 minūtēm ir stulbi un atņem spēlēšanās prieku. Es mainīšu savu atsauksmi, kad redzēšu uzlabojumus.
Ienīsts.Ti
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Arcade jdp
saka, ka ir nepieciešams stabils internets, lai skatītos reklāmu, lai saņemtu monētas, nemaksājot, bet joprojām neļauj skatīties reklāmu ar stabilu internetu
Es nevarēju tikt garām mājām
Lielisks priekšvēsture, bet nevar spēlēt spēli, tā saka, ka tā ir apturēta, šai spēlei ir lielisks potenciāls, bet, lūdzu, izlabojiet kļūdu
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner 아케이드 yek
Man nav vārdu, tā ir labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējusi, vienkārši ideāla labākā daļa ir sāciet ar patiešām skaistu zirgu, līdz nevēlaties iegādāties citu, bet es negribu, es ieteiktu šo spēli un neaizmirstiet tai piešķirt 5 zvaigznes! 😗😘😘😘😙😙😙😗😘😙😗😗😙😘😘😙😋😙
Vai jūs, iespējams, varētu izveidot šo versiju suņiem? Vai lācis? Ērglis?
این بازی بدترین بازی نیاست
EverRun: лошади-хранители — бесконечная гонка Аркады qdkc
tam ir potenciāls, taču tas ir pārāk vienkārši, piemēram, es domāju, ka varētu būt vairāku spēlētāju vai daliy notikums, ko mēs varam darīt vai pat vienkārši veikt stāsta meklējumus... tas arī atpaliek, jo ir daudz vietas, un tas runā pa tālruni.dissappionted.unsastisfied. neinstalēts.
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Žaid. automat. hsd
Tas ļoti krāpj🤬
Šī spēle ir jautra un patiešām skaista. Spēles lielākais trūkums ir tas, ka jūsu izturība laika gaitā nepalielinās kā citas spēles. Jums ir jāiegādājas pārtikas preces, lai atjaunotu izturību ar valūtu, ko sauc par oglēm. Tas nav problēma, ja vēlaties veikt vairāk nekā 2-3 skrējienus starp pilnu izturību. Problēma ir tā, ka jūs varat iegūt ogles, tikai skrienot vai pērkot par īstu naudu. Reklāmas video parādīs 50 ogles, taču tas ne vienmēr ir pieejams. Tas, imo, liek man negribēt spēlēt, jo man ir jāskatās vairākas reklāmas.Es kādreiz izmantoju savu parasto planšetdatoru, bet manas māsas planšetdators sabojājās vispirms, un man bija planšetdators mēnesi, līdz mans mazulis to salauza. Es saņēmu šo LG planšetdatoru tā vietā, bet tas ir daudz labāks nekā citi, pirms viņi ir ļoti ātri. tētis man to stāstīja, un man kādreiz bija varets un lidojošais spēka zirgs, ko mana māsa vai es dabūjām pēdējo reizi, kad mana māsa visu bijušo zirgu noņēma ar ragiem.
Spēle ir tik jautra, ka grafikai patīk visu kontrolēt, tas ir vienkārši jā
Šī spēle ir ļoti jautra un kaitinoša, jo es iztērēju visus savus dzintarus pārtikai, un man bija tikai nedaudz, un zirgs bija izsalcis, tāpēc es nekad vairs nevarēju spēlēt spēli
Viena no labākajām spēlēm, ko jebkad esmu spēlējis, neskatoties uz grafiku. Esmu īsts zirgu mīļotājs, un šī spēle man šķita ļoti aizraujoša un aizraujoša. Es to spēlēju gandrīz katru dienu. Esiet visi veseli un droši!
Es ienīstu, ka tas ir garlaicīgi!
Likit 1 1=2
Lieliska spēle, ja jums nekad nav nepieciešama jauna ierīce. Man ļoti patika šī spēle, un man tā šķita interesanta un viegli orientējama. Lielākais trūkums ir tas, ka, jauninot vai mainot ierīci, jums ir jāsāk no jauna vai jāiegādājas ogles, lai atgūtu iepriekš iegādātos aizbildņus. Iespējams, ka šī iemesla dēļ es pārtraukšu spēlēt un atinstalēt. Es izmantoju Android ierīces.
Ļoti labs! Mēs ar manu mazo māsu mīlam šo spēli. Man vienmēr ir patikušas fantāzijas grāmatas un spēles, tāpēc es meklēju spēles, kuras varētu spēlēt mana mazā māsa un kuras arī man patiktu, un es atradu šo. Mēs esam spēlējuši un izslēgti, un tagad mums ir Violeta. Es vēlos jūs apsveikt, Budge puiši, par to, ka izveidojāt tik satriecošu spēli.
Tā ir patiešām forša spēle, man patīk zirgi, ar kuriem varat spēlēt, un papildinājumi ir īsi. 👏👍👍
#Labi, man ļoti patīk, kad ieraudzīju sludinājumu, es devos uz lietotņu veikalu un lejupielādēju to, ka tas tiešām ir ļoti aizkavējies, lai iegādātos lietas, jums ir jāiegādājas daudz monētu. Lūdzu, atjauniniet šo spēli, padariet to daudz labāku, man tā patīk, bet tā ir lēna, lūdzu, pievienojiet vairāk vienumu, paldies
Šī spēle ir miskaste. Spēles kopējā koncepcija ir jauka, taču spēlēšana ir īsts šķērslis. Visas lietas šajā spēlē ir muļķīgi dārgas, un jūs nevarat sekot līdzi spēlei, netērējot savu naudu, jo viņi to ir izstrādājuši šādi. Traucējumi ir izplatīti un bieži. Ir iespējas nopelnīt ogles vai turpināt zaudēto spēli, skatoties reklāmas, taču tās vienmēr paziņo, ka jums ir nepieciešams stabils interneta savienojums. Ņemot to vērā, šī spēle nav atjaunināta kopš 2020. gada decembra. Atkritne