Post by hearacavoco on Feb 23, 2022 10:53:43 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Like👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘
Mein Talking Tom: Freunde Gelegenheitsspiele cfb
Το παιχνίδι είναι ωραιο, επισης αν δεν θελετε διαφημισεις, ευκολο ειναι, κλειστε το ιντερνετ. Τελος παντων,οταν παιρνεις τα δωρα απο το delivery, και σε ενα απο αυτα ειναι μαχαιρι, αν δεν δεις διαφημιση, μονο λεφτα θα παρεις, συνεχεια διαλεγω το ιδιο κουτι και ουτε μια φορα δεν το εχω τυχει. Αυτο γινεται επειδη θελει η εταιρια να βγαλει λεφτα και ναι οκ εχει αναγκει απο λεφτα αλλα...οχι και ετσι!
Δεν είναι κακό παιχνίδι αλλά οι διαφημίσεις...ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!! Δεν είμαι άτομο που πρέπει να παραπονιέμαι για διαφημίσεις, αλλά όταν ήταν στο κάτω μέρος της οθόνης δεν μπορώ να δω ή να κάνω πολλά από το GAMEPLAY, αυτό είναι μεγάλο θέμα. Επίσης, με το κόψιμο θα πρέπει να το κάνετε εκεί που μπορείτε να κόψετε όσες φορές θέλετε. (αυτό δεν είναι και πολύ μεγάλο θέμα, αλλά μπλέκει με την ΙΨΔ μου όταν 1 κομμάτι φαγητού δεν κόβεται σαν ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ) I ΑΚΟΜΑ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ!!
Είναι ένα χαριτωμένο διασκεδαστικό παιχνίδι.. και είμαι σε θέση με τις διαφημίσεις.Αλλά διαφημίσεις που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κλείσεις καθόλου; Αυτό είναι νέο. Εμφανίζονται ακριβώς στη μέση του μαγειρέματος και δεν έχουν κουμπί κλεισίματος ή παράβλεψη. Πρέπει να κλείσω το παιχνίδι και να ανοίξω ξανά. Και δεν μπορείτε να παίξετε χωρίς wifi γιατί δεν μπορείτε να αποκτήσετε τα ωραία πράγματα (που παίρνετε μόνο από τις διαφημίσεις)
Ωραίο παιχνίδι του έδωσα πέντε αστέρια γιατί είναι ωραίο παιχνίδι αλλά αφαιρέστε τις διαφημίσεις, παίζω εδώ και 2 χρόνια είναι ωραίο παιχνίδι συνεχίστε να κάνετε ωραία παιχνίδια
Έκλεισα το ίντερνετ, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να παίξω. Αν και χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις, το παιχνίδι δεν πάει πουθενά, απλά έχετε κολλήσει επαναλαμβάνοντας τα επίπεδα. Δεν είμαι κατά των διαφημίσεων, αλλά ένα μετά από κάθε επίπεδο; Άλλο ένα παιχνίδι φτιαγμένο για διαφημίσεις. Απεγκατάσταση.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά δύσκολα μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς να χρειαστεί να δεις 3 διαφημίσεις. Είναι τρελό. Ξέρω ότι χρειάζεστε διαφημίσεις για να κερδίσετε χρήματα και όλα, αλλά υπάρχουν και διαφημίσεις στο κάτω μέρος. Πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις για να λαμβάνετε πράγματα προσαρμογής, ακόμα και μερικές φορές χρήματα. Θα νομίζατε ότι δεν θα χρειάζονταν τόσες διαφημίσεις δύναμης. Θα εκτιμούσα να μην υπάρχουν διαφημίσεις στη μέση του παιχνιδιού!
Πολύ καλό δεν μου αρέσουν πολλές διαφημίσεις, αλλά είναι ωραίο
Είναι πολύ διασκεδαστικό, το συνιστώ! Μου αρέσει να μαγειρεύω φαγητά που δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα, όπως μια από τις δημιουργίες μου είναι η σοκολάτα και το κρέας στιφάδο. Ένα πρόβλημα... Όταν παίρνετε πάρα πολλά υλικά, δεν θα σας άφηνε να πάρετε άλλα. Θα το ήθελα λοιπόν περισσότερο αν παρατείνετε το όριο φαγητού. (Έφτιαξα και smoothie λευκής σοκολάτας και γάλακτος.) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, βασικά δεν υπάρχουν διαφημίσεις και αν θέλω πραγματικά κάτι, πρέπει απλώς να δω μια διαφήμιση
Το λατρεύω εγώ και ο μικρός μου αδερφός έπαιζε στα ipad μας, το παίζαμε κάθε μέρα, το λατρεύουμε, μπορούμε απλώς να απενεργοποιήσουμε το ίντερνετ μας και μετά κανένας άλλος να το λατρέψει💕💕💕💖💗💘💖
Απλα σουπερ
Φοβερός!! Τόσο υπέροχο παιχνίδι! Οι διαφημίσεις είναι λίγο ενοχλητικές, αλλά με πειράζει, το παιχνίδι είναι φοβερό! Συνέχισε να το βελτιώνεις! Μπορείτε να το κάνετε πιο ελκυστικό εάν βάλετε διαγωνισμούς μαγειρικής με AI, μετακίνηση από πόλη σε πόλη κ.λπ.
Ομορφη!!!!
πολυ καλό παιχνίδι
Ναι, αυτό το γκανέ ήταν υπέροχο, αλλά αυτό είναι τόσο άδικο, γιατί κάθε φορά που γίνεται παράδοση βραβείου δεν έχω την ευκαιρία να πάρω το κορυφαίο βραβείο. Κάντε μια ενημέρωση, κάντε τα χρήματα χρήσιμα. Κάντε την αγορά ένα κατάστημα με είδη κουζίνας και υλικά και αφαιρέστε τους πολύτιμους λίθους και κάντε τον καταναλωτή να καταναλώνει, σας ευχαριστούμε που απαντήσατε
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί μπορώ να το παίξω χωρίς internet 🙂
👍
The Cook - 3D Cooking Game Інше liw
The Cook - 3D Cooking Game Jocuri obișnuite ahz
Διαφημίσεις, διαφημίσεις, διαφημίσεις!!! Θέλετε να πάρετε αυτό το αντικείμενο; Δείτε μια διαφήμιση. Ω, δεν θέλετε το αντικείμενο; Εδώ είναι μια διαφήμιση. Τελειώσατε ένα επίπεδο; Ενα δ. Πήρε μια ανάσα; Ενα δ. Το ίδιο το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά η εμπειρία για τον παίκτη απλώς καταστρέφεται από τις διαφημίσεις.
Τώρα αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά έχω πολλά προβλήματα με αυτό, ένα όλα είναι πολύ ακριβά και μετά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις τώρα ξέρω τι σκέφτεστε απλά απενεργοποιήστε το wifi σας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν το κάνετε εσείς μπορεί να πάρει οποιαδήποτε νέα μαχαίρια ή οτιδήποτε καινούργιο επειδή πρέπει να παρακολουθήσετε διαφημίσεις για να τα αποκτήσετε αυτό είναι ένα τρομερό παιχνίδι και δεν θα το ξαναπαίξω εκτός και αν διορθωθεί.
Το λατρεύω ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😘😘😘😘😘😘👍👍👍👍👍
Απόλαυσα το παιχνίδι στην αρχή αλλά μετά από λίγο παρατήρησα πολλά προβλήματα. Πήρα όλα τα συστατικά του παιχνιδιού, αλλά δεν μου δόθηκε καμία επιλογή να χρησιμοποιήσω κανένα από αυτά. Μακάρι το παιχνίδι να είχε περισσότερη πρόκληση ή περισσότερο περιεχόμενο για να παίξει. Ο λόγος που δίνω αυτά τα δύο αστέρια είναι επειδή, Ένα άλλο θέμα που με ενοχλεί, είναι ότι παίρνω παραγγελίες από πελάτες με συστατικά που έχω, αλλά δεν μπορώ να επιλέξω και Είναι αδύνατο να πάρω καλή βαθμολογία χωρίς αυτά, συμβαίνει πολύ συχνά.
Το παιχνίδι ήταν μια χαρά όταν το κατέβασα για πρώτη φορά. Αλλά μετά την ενημέρωση για όλα τα συστατικά τώρα δεν μένει τίποτα έξω από το φορτηγό μου. Πήγα επίσης από την 43η μέρα μέχρι την 13η. Είναι πολύ απογοητευτικό.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι!! Μην ακούς chris🙄🙄. Κάνουν διαφημίσεις για χρήματα όχι για παράπονα. Εννοώ IT tbh πρέπει να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μετά την πανδημία... Γι' αυτό μην κάθεστε εκεί και παραπονιέστε για διαφημίσεις. Απλώς κερδίζουν χρήματα έτσι, οπότε νομίζω ότι δίνω 5 αστέρια σε αυτό
Μου αρέσει πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι!! Αλλά...Ο λόγος που δίνω 2 αστέρια είναι...Μπρουχ...Πάντα δείχνει το The Cook - 3D Cooking Game έχει σταματήσει.Έφυγα από το παιχνίδι και κάνω επανεκκίνηση...Αλλά δεν αλλάζει.Και το πιο ενοχλητικό πράγμα!!! Πάρα πολλές ADS.ADS εμφανίζονται πάντα ενώ παίζετε. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό για μένα. Δεν θέλω να το απεγκαταστήσω... Λοιπόν, διορθώστε το!!
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά μακάρι να μην υπήρχαν τόσες πολλές διαφημίσεις, πραγματικά με ενοχλεί. Εκτός από αυτό, είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και σούπερ διασκεδαστικό! ( Το έδωσα ☆☆☆ την αιτία των διαφημίσεων )
The Cook - 3D Cooking Game Gelegenheitsspiele wsml
παίζω αυτό το παιχνίδι και έχω αυτό το παιχνίδι στο τηλέφωνό μου 1 χρόνο γιατί αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι της λέξης και είσαι η καλύτερη παρέα ❤️❤️
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά για κάποιο λόγο δε με αφήνει να πατήσω τις διαφημίσεις...
Τα γραφικά είναι χαριτωμένα, το concept είναι εντάξει...αλλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από διαφημίσεις. Διαφημίσεις στη μέση της μαγειρικής, διαφημίσεις για να πάρεις περισσότερα υλικά, διαφημίσεις για να πάρεις διαφορετικά εργαλεία, διαφημίσεις για να πάρεις δώρα. Δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κάποιες διαφημίσεις στο παιχνίδι σας, αλλά ξοδεύετε κυριολεκτικά τον μισό χρόνο σας παρακολουθώντας κάτι μόνο και μόνο για να επιστρέψετε στο παιχνίδι. 😩
Αν και αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό και εθιστικό, είναι επίσης πολύ ενοχλητικό να παίζεις. Το παιχνίδι είναι γεμάτο διαφημίσεις, θα πρέπει να παρακολουθήσετε τουλάχιστον 3 έως 6 διαφημίσεις πίσω με την πλάτη μόνο για να εξυπηρετήσετε έναν μόνο πελάτη. Πρέπει επίσης να παρακολουθήσετε ένα βίντεο για να λάβετε μια ανταμοιβή, για παράδειγμα, πολύτιμους λίθους, χρήματα, επιτραπέζια σκεύη και μαχαίρια.
στην αρχή είναι ωραίο αλλά μετά αρχίζεις και το βαριέσαι
Gagagagaga
Μου αρέσει το παιχνίδι και όλα εκτός από υπάρχουν πολλές προσθήκες και ελπίζω να αφαιρεθούν κάποιες. Επίσης το παιχνίδι σας αναγκάζει αυτόματα να προχωρήσετε από μια εργασία που για μένα ακυρώνει τον σκοπό του να μπορώ να μαγειρεύω με οποιονδήποτε τρόπο. Τέλος είναι η ποσότητα των αντικειμένων. Όταν φτιάχνεις βάφλες στο παιχνίδι, σε αναγκάζει να βάλεις την τέλεια ποσότητα, κάτι που με αναστατώνει επίσης.
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά περνάω περισσότερο από το χρόνο μου παρακολουθώντας διαφημίσεις παρά παίζοντας. Δεν με πειράζουν οι διαφημίσεις, αλλά προτιμώ παιχνίδια που μου επιτρέπουν να ελέγχω πότε εμφανίζονται διαφημίσεις ή παιχνίδια που μου επιτρέπουν να αφιερώνω περισσότερο χρόνο παίζοντας και λιγότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις. Είναι απολαυστικό μόνο όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε λειτουργία πτήσης.
☺☺☺☺
Είναι τέλειο! Και για αυτούς που λένε ότι έχει διαφημίσεις, απλός κλείστε το internet!
Διαφημιστική πόλη! Αυτό το παιχνίδι έχει τόση γοητεία και φαίνεται εκπληκτικό, αλλά το να έχεις μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων να σε απομακρύνει στη μέση του παιχνιδιού είναι απίστευτο. Δυστυχώς, αυτό θα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για να ρίξετε μερικά δολάρια για μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι θα είναι άλλη μια απογοήτευση 😭