Post by hearacavoco on Feb 23, 2022 10:47:28 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ monede generatoare de trucuri ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
Dwoland Kick the Buddy pe Android. Watch later. Share. Copy link. Info. Shopping. Tap to unmute. If playback doesn't begin shortly, try restarting your
Hit & Knockdown Deportes ryz
Îmi place acest joc, dar de fiecare dată când încerc. pentru a obține recompense gratuite, trebuie să vizionezi 5 10 sau 20 de reclame pentru un singur lucru și majoritatea este extrem de scumpă și 4 ore sunt prea lungi de așteptat, majoritatea oamenilor ar uita asta, așa că wow jocul este ok 😑😐😑😐
Kick the Buddy แอ็กชัน upmc
Jocul e amuzant si tare dar su nt multe reclame
au niste chestii care costa mult prea mult
Îmi dă reclame în fiecare secundă când ies din joc și revin. Și 5 USD pentru doar 10 rotiri! Asta e mult pentru mine! Și trebuie să vizionezi cinci reclame pentru o armă gratuită! Ori de câte ori îl omor, îmi oferă un cadou, dar nu mi-am dorit niciodată, pentru că trebuie să mă uit la o reclamă, dar de câte ori am încercat să scap de el, mă face să mă uit la o reclamă. Ar trebui să-l arunci pe Buddy în reclame! Cam atâtea reclame sunt! Îmi place jocul, dar există un reclam la fiecare 2 secunde!!!!
Nu. pace. Jocul asta
Îmi place acest joc, dar după un timp a încetat să funcționeze și nu știu cum să-l repar, în afară de ștergerea și reinstalarea, vă rugăm să remediați acest lucru dacă mai lucrați la acest joc.
Kick the Buddy მძაფრსიუჟეტიანი dkic
Nici măcar nu l-am jucat încă și a început imediat să întârzie tableta în secunda în care am apăsat pentru a instala tableta. M-am speriat știind că era pe cale să pun un vivrus în tabletă și am anulat descărcarea și dacă te gândești „oh, este pentru că nu ai spațiu”, dar am această tabletă acum o lună, așa că practic nu sunt poze și am doar 2 jocuri. Așa că nu descărcați acest lucru, este încercarea de a pune un vivrus în tine.
Minunat! Dar când folosesc gheare (arme reci) când tai o parte a corpului, se defectează. Vă rugăm să remediați problema. Mulțumesc!
😚
Prea mult public
Sunt extrem de multe reclame nici nu pot sa ma joc😤😤😤😤😤
Numai reclama
Jocul e bun dar... Are o mica problema aceea se numeste nimica nu are nici o problema e perfect si foarte anti strea o ador
Este foarte tare aplicația mereu ma joc 5 stele
Deci au fost multe reclame. (10 reclame pentru o rolă de șervețel) Dacă ai putea schimba reclamele, ar fi grozav!!! Următorul lucru este că există o mulțime de lucruri pe care le cumpărați cu bani reali (VIP). Deci, dacă puteți face o secțiune numai VIP, ar fi grozav!!! Așa că lucrurile bune despre el este că eliberează stresul și poți să-l dai pe prietene cu uşurinţă ca 1 minut!!! În afară de lucrurile rele, îl notez cu 3!!!!
Mă enervează doar reclamele!!
Frumos joc
Nu ar merita nici o stea.nu pot trece de primul nivel.am pus in cos 193 de oameni si m-am saturat
E un joc bun dar mai puține reclame vă rog
Îmi place acest joc, dar este o problemă, relaxează-te cu reclamele, nu pot sta 1 minut fără un anunț în față. Este imposibil de jucat. Mi-a plăcut acest joc când aveam 7 ani, dar acum sunt prea multe reclame. Există mai mult de 50 de milioane de oameni în acest joc, probabil că veți obține o mulțime de bani din asta, așa că scăpați de multe reclame și puteți păstra câteva ca să nu dați faliment, dar măcar să faceți jocul jucabil.
Bine, da, este un joc ok, dar prea multe reclame trebuie doar să tăiați aproape toate reclamele la care am jucat acest joc de trei ori, așa cum am șters și re-descărcat de-a lungul anilor și nu-mi place jocul Mai pentru că are prea multe reclame de ce încerc să cumpăr o armă nouă și sunt ca cinci reclame chiar acolo, fac altceva și sunt 50 de reclame chiar acolo, sunt prea multe aplicații, pur și simplu scot reclamele. Nu înțeleg de ce pun oamenii. reclame la jocuri Vreau să spun că, din când în când, un anunț este bine
PREA MULTE RECLAMA!!!!!! NU-MI PLACE!!!
Este un joc bun, dar cred că cele mai multe lucruri sunt pentru persoane VIP și trebuie să dăm și noi 💰👎🤏💔👿😣😖
Nu sunt sigur de ce se simte relaxant, dar nu știu ce să cred, așa că îl notez cu 3 stele. Pentru că reclamele sunt cele mai proaste și pot apărea pop-up, nu vă oferă de ales decât să le urmăriți și dacă o remediați, poate îmi voi schimba recenzia, dar în general îmi place acest joc și de aceea i-am dat 3/5, așa că vă rugăm să schimbați anunțul problema ok?
Moare prea repede. Prea multe întreruperi. Reclamele sunt prea lungi.
îmi place tare mult jocul dar îmi bagă multe reclame dacă nu avea reclame îi dădeam cinci stele
Uygulama, appstore, app store, Mac","WEA. ... Poker world apk indir, offline Poker App Store'da Amerikan poker deluxe ... Kick the Buddy.
prea multe reclame. în primul minut de la deschiderea acestui joc, am fost prezentat la 3 reclame forțate. primul minut este o exagerare.
Jocul asta mă explodat că e numai cu reclame îmi vine să desactivez wi-fi
Nu găsesc butonul camerei. Vă rog să-l faceți!!!!!!!!!!!!!!!!
Kick the Buddy Akció mmd
Jocul este drăguț, dar e cam lentar. Ar fi minunat dacă ai rezolva această problemă.
În afară de reclamele constante, îmi place foarte mult acest joc, îmi plac comentariile pe care prietenul le lasă mereu și există atât de multe arme de încercat! Dacă cumpărați fără reclame, nu veți regreta!
Jocul a fost bun la început, dar într-o zi când m-am dus să joc jocul, tot progresul meu s-a pierdut, toate armele deblocate, am plecat, precum și calitatea mea de diamant. Am pierdut totul. Am nevoie de remedierea acestei erori de pierdere a progresului sau nu mai joc acest joc.
Un clasic și este distractiv pentru mulți oameni, totuși adulții sunt puțin aspri, ar putea semnala asta ca „nepotrivit” sau „spam”, dar cel puțin eu nu mă comport ca un copil la mijlocul 20 de ani.
Poți, te rog, să adaugi ceva pentru a putea... să ai grijă de prieten în loc să-l lovești cu piciorul?
Motivul pentru care nu dau cinci stele este pentru că sunt multe reclame, dar nu i-am dat cinci stele pentru că îmi place „banii sunt putere!” Edit: L-am pus la 3 stele pentru că se blochează tot timpul.
Acest joc este cu adevărat distractiv. Obișnuiam să-l joc tot timpul când eram mai mic. Dar acum este dezamăgitor câte reclame sunt. După ce-l învingi pe prieten. Primești un anunț. Deblocare la o anumită armă. Primești un anunț. Chiar și atunci când dai clic pe panglică, primești un anunț și, sincer, nici măcar nu mă face să vreau să petrec atât de mult timp jocului.
Scuze că am notat notat așa cum nu îmi place jocul asta
Ori de câte ori vreau să revendic un cadou după ce am ucis păpușa de cârpă, trebuie să urmăresc o reclamă de 30 de secunde. Întregul joc este practic o uriașă captură de bani în acest moment, dacă vrei să faci ORICE, trebuie să urmărești un anunț pentru el. Nu recomand deloc acest joc...
Greu de crezut cât de departe a căzut din grație acest joc. Îmi amintesc când era literalmente fără reclame. Acum este literalmente plin de reclame și ruinat. Cum ai putut să scazi atât de jos încât să împiedici jocul real, forțând oamenii să vizioneze reclame. Și apoi, în completare, mergeți și oferiți oamenilor să cheltuiască 5 USD pentru a elimina reclamele atunci când adăugați atât de multe. Singurul motiv pentru care nu-l voi acorda o stea este pentru că acest joc ocupă un loc special în inima mea din trecut. Vă rugăm să încercați să vă reconsiderați dacă aveți atât de multe anunțuri.
Mai mult te uiti la reclame decat joci
DUDES PREA MULTE ANUNȚURI. ar fi dat 5 dacă NU ar exista reclame. Așa că ASCULȚI DEVS. Vă rugăm să scăpați de toate reclamele (de ce trebuie să plătesc pentru nicio reclamă)
Acest joc este destul de misto
Era bine pe atunci, dar acum tot ce sunt reclame spam. Abia pot juca jocul fără să apară un anunț aproape instantaneu, acest joc era bun și acum tot ce este doar rahat
Jocul nu pare un clasic, se simte prea lacom acum. Primiți un anunț de fiecare dată când deschideți meniul, ceea ce distruge aproape orice plăcere în joc, deoarece trebuie să deschideți meniul o tonă
Kick the Buddy Aksiyon ydtl